Despre noi

În 2002 este constituită societatea VENETOS IMOBIL srl, Societate de management în sectorul imobiliar, care dezvoltă propria activitate în domeniul imobiliar: de la studii de piaţă la evaluări, de la vânzări la servicii imobiliare pentru importante întreprinderi de construcţie italiene.
Din 2004 este iniţiată o experienţă directă prin construcţia unui edificiu de 2200 m.p. în centrul istoric destinat oficiilor şi locuinţelor. La moment imobilul este dat în exploatare şi utilizat conform obiectivului propus.

_MG_8064

Venetos Imobil a contribuit la fondarea societății cu capital străin „Building Group” SRL și împreună oferă un asortiment larg de proprietăți comerciale pentru închiriere în  mun. Chișinău: cum ar fi apartamente și spații administrative (birouri)  pe termen lung și la preț accesibil.

Actualmente societățile găzduiesc  întreprinderi de talie internațională cum ar fi: KPMG – companie de consultanță și audit, Takeda  Pharmaceuticals SRL – companie farmaceutică , Est Computer –companie IT și altele. Oficiile sunt situate pe artera principală a orașului bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Apartamentele noastre care se află în centrul administrativ al capitalei pe strada ambasadelor – str. Alexei Mateevici –  găzduiesc oficiali din cadrul misiunilor diplomatice acreditate în Republica Moldova cum ar fi:  Ambasada Rusiei, Ambasada Ungariei, Ambasada Austriei, reprezentanți ai BC „Eximbank – Gruppo Veneto Banca” SA, reprezentanți ai proiectelor europene și internaționale.

Oficiile și apartamentele noastre sunt apreciate la nivel european. Confortul și liniștea clienților noștri reprezintă prioritățile noastre de bază. Vom fi bucuroși și onorați dacă veți fi oaspeții noștri.

_MG_7985.jpg